Aanbieders in de wijk

Om Campus010 mogelijk te maken zijn we altijd opzoek naar enthousiaste en gemotiveerde aanbieders op het gebied van sport, cultuur en natuur-milieueducatie, die het verschil willen maken voor Rotterdamse kinderen in hun wijk.

Voor en door de toekomst van Rotterdam
Door je in te zetten voor Campus010 krijg je er een mooie en leerzame ervaring voor terug. Samen met meer dan 500 anderen investeer je in het jonge talent in de stad. Door de kinderen kennis te laten maken met diverse workshops en clinics op het gebied van sport, cultuur en natuur-milieueducatie, krijgen zij de kans hun talenten te ontdekken. Hiermee streven wij ernaar de kinderen duurzaam toe te leiden naar een sportvereniging of cultuuraanbieder in de wijk. Zo zorgen wij ervoor dat Campus010 ook in de toekomst bijdraagt aan het welzijn van Rotterdamse kinderen.

Lijkt het jou leuk om een workshop of clinic te verzorgen tijdens Campus010? Stuur jouw motivatie op naar info@campus010.nl, zodat wij contact met je op kunnen nemen wanneer er een geschikt programma in jouw wijk plaatsvindt.

HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

Wij zijn elke werkdag van 9-18 uur hard aan het werk om Campus010 te realiseren. Soms kan het zijn dat we niet direct uw vraag kunnen beantwoorden, maar we doen ons best zo snel mogelijk contact met u op te nemen.