CAMPUS010 VOOR SCHOLIEREN VAN HET BASIS ONDERWIJS

Campus010 is bedoeld voor kinderen uit de groepen 3 tot en met groep 8 van het basisonderwijs die baat hebben bij het volgen van een leerzaam en inspirerend programma in de schoolvakanties en daarbuiten!

Bij Campus010 kunnen leerlingen in de schoolvakanties én daarbuiten aan de slag met een uitdagend en inspirerend programma. Door de kinderen naast de bijlessen ook kennis te laten maken met diverse workshops en clinics op het gebied van sport, cultuur en natuur-milieueducatie, krijgen zij de kans hun talenten te ontdekken.

We bieden een breed en kwalitatief hoogstaand programma, dat aansluit op de bestaande leerlijnen van scholen. Daarnaast bieden wij maatwerkprogramma’s die passen bij de doelstellingen en visie van de scholen. Dit is mogelijk door de nauwe samenwerking met de Rotterdamse scholen en de vele partijen die de stad rijk is.

Tijdens Campus010 is er veel persoonlijke aandacht. Elke (kleine) groep heeft zijn eigen mentor, die tijdens de Campus het vaste aanspreekpunt is voor de kinderen. Lees in dit artikel meer over de ervaring van kinderen die in 2020 hebben deelgenomen aan Zomercampus010!

Heeft u interesse heeft om er achter te komen wat Campus010 voor uw leerlingen kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 010 808 25 01 of per mail via mandy@campus010.nl

Waarom meedoen?

  • Campus010‭ ‬is leuk én leerzaam‭ ‬
  • Wij werken met kleine groepen, de kinderen krijgen alle aandacht
  • Iedere groep heeft een eigen mentor ‭; ‬uw kind heeft‭ ‬dus altijd een vast aanspreekpunt‭ ‬
  • Campus010‭ ‬is op school of in de wijk‭, ‬dus dichtbij
  • Campus010‭ ‬is gratis maar niet vrijblijvend, uw kind wordt tijdens het programma op de afgesproken momenten verwacht

Op de hoogte blijven van de volgende Campus?

Laat via onderstaande button je gegevens achter om op de hoogte te blijven van de eerst volgende Campus!

HEEFT U VRAGEN OF OPMERKINGEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

Wij zijn elke werkdag van 9-18 uur keihard aan het werk om de Campus010-programma’s te realiseren. Soms kan het zijn dat we niet direct uw vraag kunnen beantwoorden maar we doen ons best zo snel mogelijk contact met u op te nemen.