Interventies CampusNL uit menukaart OCW

Gisteren publiceerde het Ministerie van OCW de menukaart met diverse interventies die door scholen en schoolbesturen kunnen worden ingezet in het kader van het Nationaal Programma Onderwijs. 

Campus Nederland organiseerde afgelopen zomer in Rotterdam Zomercampus010 voor 4500 leerlingen van primair- en voortgezet onderwijs alsmede herfstcampussen en afgelopen week Lentecampus010 voor ruim 600 leerlingen uit het primair onderwijs. De visie van Campus Nederland is dat elk kind het recht heeft zich te ontwikkelen tot de gelukkigste, veerkrachtigste en succesvolste versie van zichzelf ongeacht sociaal-economische achtergrond, religie of afkomst. De bewezen effectieve interventies die Campus Nederland aanbiedt, zorgen voor maatwerk ondersteuning op diverse onderdelen van de menukaart ihv het Nationaal Plan Onderwijs. 

In onderstaand document vindt u een overzicht van de interventies die Campus Nederland aanbiedt. Bent u geïnteresseerd wat Campus Nederland voor uw school(bestuur) kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op via mandy@campusnederland