Nog enkele plekken beschikbaar voor pilot van Campus Nederland-programma

Na de herfstvakantie zal Campus Nederland op 15 primair onderwijs scholen in Nederland een pilot van het Campus Nederland-programma starten. Het CampusNL-blended learning programma biedt maatwerk per kind: een eigen samengesteld, uniek programma dat is gericht op de cruciale leerdoelen, nieuwe ervaringen, veerkracht en talentontwikkeling.

Omdat wij de impact en effecten van het programma willen borgen voordat het landelijk wordt uitgerold, hebben we gekozen voor een pilot op kleine schaal waarbij de Erasmus Universiteit Rotterdam het effect van dit programma gaat onderzoeken.

Nog enkele plekken beschikbaar voor de pilot
Na de herfstvakantie zal Campus Nederland op 15 primair onderwijs scholen in Nederland een pilot van het CampusNL-blended learning programma starten. We hebben gekozen voor een pilot op kleine schaal, waarbij de Erasmus Universiteit het effect van dit programma gaat monitoren. Dit omdat wij we de impact en effecten van het programma willen borgen voordat het programma landelijk wordt uitgerold.

Op dit moment is de selectie in regio Rotterdam zo goed als rond, er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Als u interesse heeft om mee te mogen doen als pilot-school kunt u contact met ons opnemen via onderstaande contactgegevens. De interesse om deel te nemen aan de pilot is hoog, alle schooldirecteuren die wij op dit moment moeten teleurstellen krijgen in schooljaar 2022/2023 voorrang op deelname.

Daarnaast zal Campus Nederland volgend schooljaar zorgen voor maatwerk ondersteuning op diverse onderdelen van de menukaart uit het Nationaal Programma Onderwijs. Bent u geïnteresseerd in wat Campus Nederland voor uw school kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op via mandy@campusnederland.nl of op 010-808 2501.

Meer informatie en een overzicht van het aanbod vindt u in onderstaande flyer!