Samen met Alliantie Deltaplan Jeugd biedt Campus010 steun aan bij het kabinet

Samen met tientallen bedrijven, kennisinstellingen, fondsen en maatschappelijke organisaties biedt de Maatschappelijke Alliantie het kabinet hulp aan bij de opstelling en implementatie van het Deltaplan Jeugd.

”Alliantie Deltaplan Jeugd” heeft als doel om ondersteuning te bieden in de uitvoering van de door het Rijk opgestelde plannen, daarnaast levert de alliantie zelf concrete plannen vanuit het veld aan. De focus ligt hierbij op ondersteuning voor de jeugd op korte en lange termijn in de meest kwetsbare wijken in Nederland.

Mandy Leenpoel, Directeur Stichting Campus010: ‘Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan de Alliantie Deltaplan Jeugd omdat kansengelijkheid hiermee bevorderd zal worden. Campus010 gelooft heel erg in de kracht van de samenwerking tussen deze sterke partners. Wij zetten dan ook graag onze kennis en expertise in om samen te kunnen werken aan de plannen voor de jeugd.’

Neem contact op met Hayde Zarkeshan (h.zarkeshan@maatschappelijkealliantie.org), directeur van de Maatschappelijke Alliantie voor krachtenbundeling en informatie.

Lees hier meer over Alliantie Deltaplan Jeugd!

Samenstelling alliantie
De Alliantie Deltaplan Jeugd bestaat onder meer uit: het Trimbos-Instituut, ING, De Nederlandsche Bank, BMC, Deloitte, Talpa Network, Pesant, Tata Consultancy Services, Augeo en gezondheidsfondsen, Jantje Beton, Unicef Nederland, KidsRights, Kinderpostzegels, JINC, Young Impact en Stichting Campus010.