TIPS VOOR ACTIVITEITEN TIJDENS DE HERFSTVAKANTIE!

Aankomende week begint op 18 oktober natuurlijk de Herfstvakantie voor kinderen in Rotterdam. Wij hebben speciaal voor deze week een lijst met tips gemaakt vol met interessante activiteiten om zelf te doen tijdens de vakantie.

In deze lijst kun je van alles vinden. Zo staan er proefjes in van NEMO waarbij je als een echte professor aan de slag zal gaat, maar ook kun je een virtuele tour maken door het Anne Frankhuis.

Bekijk de lijst hieronder voor alle tips en linkjes. Wij wensen jou veel plezier!

Virtuele tour door het Anne Frankhuis – Heb jij altijd al willen zien en beleven hoe Anne Frank en veel andere mensen in de Tweede Wereldoorlog woonden? In de onderstaande link vind je een online tour waarbij je alle kamers kunt zien die er zijn in het Anne Frank huis. Ook kun je lezen wat Anne Frank allemaal heeft gedaan en wat haar verhaal is.

Beleef hoe Anne Frank leefde tijdens de Tweede Wereldoorlog

Spannende proefjes van NEMO – Ben jij een echte onderzoeker en vind je het interessant om spannende proefjes te doen? In onderstaande link vind je uitdagende experimenten die je kunt uitvoeren. Tips voor zowel binnen als buiten!

Ga met NEMO aan de slag met allemaal spannende proefjes

Buiten en binnen experimenteren – Je eigen gipsafdruk maken, verschillende kleuren water stapelen en nog veel meer interessante experimenten. Via deze link kun je als een kleine Einstein allemaal proefjes en experimenten doen die zowel binnen als buiten kunnen plaatsvinden.

Ga lekker aan de slag met experimenten voor binnen en buiten

Beleef het van Goghmuseum vanuit huis – Ben je geïnteresseerd in kunst en heb je altijd al willen weten hoe een van de grootste museums van Nederland eruit ziet? Volg dan de link hieronder om te zien hoe het van Gogh museum eruit ziet, welke kunstwerken er hangen en om zelf aan de slag te gaan met creatieve opdrachten.

Haal nu het museum in huis en stap in de wereld van, van Gogh!

Leer alles over treinen – Hou jij van treinen? Via de onderstaande link van Techlab kun je hier alles over leren!

Stoomtreinen & intercity’s leer nu alles over treinen

Buitenspelen in de Herfst – Speel je vaak buiten of vind je het lekker om buiten te zijn? Via onderstaande link kun je naar de site van MoodKids waar je 4 toffe speeltips kunt vinden.

Hou jij van buitenspelen? Hier vind je de 4 leukste tips om buiten bezig te zijn