CAMPUS010 VOOR SCHOLIEREN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS

Campus010 heeft er deze zomer voor gezorgd dat jongeren uit de voor-examenklassen van het voortgezet onderwijs met meer vertrouwen het examenjaar in zijn gegaan!

De leerlingen kozen één vak waarbij ze extra ondersteuning konden gebruiken. Daarnaast was er voor hen volop ruimte om aan de slag te gaan met challenges gericht op actuele vraagstukken in de stad.

Zo konden deelnemers uit 3 vmbo kennismaken met mensen uit het bedrijfsleven en zijn de scholieren aan de slag gaan met oplossingen voor praktische uitdagingen in hun werk. De jongeren uit 4 havo en 5 vwo werden uitgedaagd verschillende onderwerpen te onderzoeken, die bruikbaar waren voor hun profielwerkstuk in het examenjaar. Denk hierbij aan thema’s als: de logistieke keten in de haven, circulaire economie in de stad of het inrichten van de 1,5-metersamenleving. Lees in dit artikel meer over de ervaring van leerlingen die in 2020 hebben deelgenomen aan Zomercampus010!

Het programma voor het voortgezet onderwijs werd uitgevoerd door partners Stichting Meester Rembrandt, The Next School en Lyceo.

Bekijk ook: Campus010 voor Basisschool scholieren

Op de hoogte blijven van de volgende Campus?

Laat via onderstaande button je gegevens achter om op de hoogte te blijven van de eerst volgende Campus!

HEB JE VRAGEN OF OPMERKINGEN? NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP

Wij zijn elke werkdag van 9-18 hard aan het werk om Campus010 te realiseren. Soms kan het zijn dat we niet direct uw vraag kunnen beantwoorden, maar we doen ons best dit zo snel mogelijk te doen.