Wat doet
Campus010?

Stichting Campus010 biedt leerzame en inspirerende programma’s aan in schoolvakanties én daarbuiten, die aansluiten op de bestaande leerlijnen van scholen om de groei van de leerlingen samen te kunnen bestendigen.

Door de kinderen naast de bijlessen kennis te laten maken met ‘project based learning’, werken zij aan hun 21ste century skills. Door middel van diverse workshops en clinics op het gebied van sport, cultuur en natuur- en milieueducatie, krijgen de kinderen de kans hun talenten te ontdekken. We willen hen hiermee inspireren en zelfvertrouwen laten opdoen, zodat ze hun toekomstdromen kunnen verwezenlijken.

Onder het motto ‘Voor en door de toekomst van Rotterdam’, werkt de stichting samen met talloze (maatschappelijke) partners in de stad om tijdens én na de campus-programma’s het welzijn van de Rotterdamse kinderen te verhogen. Stichting Campus010 werkt samen met studenten van de Erasmus Universiteit, Hogeschool Rotterdam en Hogeschool InHolland die maatschappelijk betrokken zijn. De mentoren zijn studenten afkomstig van deze scholen en verzorgen de bijlessen. Dit voelt vertrouwd voor de kinderen. Door deze betrokkenheid zien de kinderen de mentoren tevens als een rolmodel.  

Heeft u interesse om er achter te komen wat Campus010 voor uw leerlingen van uw school kan betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via 010 808 25 01 of per mail via mandy@campus010.nl